top of page
Eclips lichtbak
Eclips lichtbak
Eclips lichtbak

Eclips
lichtbak

Omdat de Eclips een licht gebogen profiel heeft, is deze lichtbak uniek in haar soort. Je kunt dus unieke lichtreclame aan je klanten aanbieden zonder in te boeten op kwaliteit en design. Zoals je van Smart-Sign kunt verwachten is deze lichtbak namelijk perfect afgewerkt.

Lichtreclame voor aan de gevel

De Eclips is zowel in enkel- als dubbelzijdige uitvoering leverbaar. Het profiel is altijd 180 millimeter diep. Onze lichtbakken kunnen tot windkracht 12 aan en zijn daarmee uitermate geschikt om aan de buitengevel te hangen. Toch kun je er natuurlijk ook voor kiezen ze binnen te gebruiken. Kies je voor de dubbelzijdige lichtbak? Dan krijg je muursteunen voor de montage meegeleverd aan de lichtbak.

Energiezuinige LED's

Alle lichtbakken worden perfect uitgelicht met behulp van LED-verlichting. Niet alleen genieten jouw klanten dus van een egale uitlichting, ook besparen ze op hun energierekening en aankoop van nieuwe materialen (in tegenstelling tot TL’s).

De Eclips lichtbak monteren

Met een goede montagehandleiding ben je zo klaar met de klus. Houd er bij het plaatsen van de lichtbak wel rekening mee dat je de acrylaat plaat nog in de lichtbak kunt schuiven.

Alle voordelen van Eclips lichtbak

● Perfect egale uitlichting

● Duurzame LED-verlichting

● In alle RAL-kleuren beschikbaar (meerprijs)

● Op maat te maken

● Schemerschakelaar als extra optie

● Uniek design door gebogen profielen.

Downloads

Handleiding

Specificaties

Foto's

bottom of page