top of page
Eclips Zuil
Eclips zuil

Eclips
reclamezuil

Omdat de Eclips een licht gebogen profiel heeft, is deze verlichte zuil uniek in zijn soort. Je kunt met de Eclips een buitengewone zuil aanbieden zonder in te boeten op kwaliteit en design. Bovendien is ook deze zuil perfect afgewerkt, zoals je van Smart-Sign kunt verwachten.

Multifunctionele reclamezuil

De zuil is stormvast tot en met windkracht 12 en dat maakt het zeer geschikt om buiten geplaatst te worden. Overigens kun je met de Eclips reclamezuil werkelijk alle kanten op. Plaats de zuil binnen, aan de muur als enkel- of dubbelzijdig verlichte zuil; de opties zijn eindeloos. Informeer ons eens naar de mogelijkheden, we denken graag met je mee zodat jij een unieke zuil aan jouw klanten kunt aanbieden.

De Eclips zuil monteren

Plaats je deze zuil buiten? Dan doe je er goed aan om de staanders, met grondankers, vast te zetten met behulp van betonmortel. Afhankelijk van de grootte van de zuil en de plaatselijke grondgesteldheid kan er meer of minder beton nodig zijn. Bekijk ook onze montagehandleiding voor meer informatie over het plaatsen van de Eclips.

Alle voordelen van Eclips zuil

● Perfect egale uitlichting

● Duurzame LED-verlichting

● In alle RAL-kleuren beschikbaar

● Schemerschakelaar als extra optie

● Uniek design door gebogen profielen.

● Stormvast tot en met windkracht 12.

Downloads

Handleiding

Specificaties

Foto's

bottom of page