Triton
Triton
Spacer
Spacer

Triton | Spacer
bannersteunen

Een gevelbanier is een goede keuze om extra op te vallen. De banners worden namelijk haaks op de gevel gemonteerd. Dit zorgt er voor dat reclame uitingen ook van links en rechts bekeken kunnen worden. Handig in bijvoorbeeld drukke, krappe wegen of winkelstraten. De reclameboodschap steekt uit en valt daardoor extra op!

Triton Bannersteunen

Smart-Sign biedt twee typen bannersteunen aan. De Triton banner heeft een robuust systeem en maakt gebruik van stevige RVS-veren om doeken tot 4 vierkante meter op te spannen. Het voordeel van werken met deze veren is dat je doek langdurig strak gespannen blijft. De veren kennen namelijk een lange levensduur.

Spacer bannersteunen

Wil je liever een uniek design als het gaat om gevelbanieren? Kies dan voor de Spacer. Het doekframe van jouw klant wordt met behulp van een trapezekoord en RVS-spinhaken opgespannen. Je verzekert jezelf hiermee van een opvallende verschijning aan de gevel. 

Montage bannersteunen

Met de Spacer en de Triton bannersteunen kan je een doek van maximaal 4 vierkante meter opspannen. Bekijk voor de precieze afmetingen en de montage de montagehandleiding voor meer informatie. En wil je je banner goed uitlichten? Combineer de bannersteunen dan met de Pulsar lichtkoof.

Alle voordelen op een rij

● Opvallend verschijning aan de gevel

● Gemaakt van geanodiseerd aluminium

● Zeer sterk en duurzaam profiel

● In RAL gespoten mogelijk tegen meerprijs

 

Downloads

Bannersteunen - brochureblad
Bannersteunen - montagehandleiding
Bannersteunen - profieltekening
Bannersteunen - Foto's
1/1

Informatieblad

Handleiding

Specificaties

Foto's