top of page

4TEX
peesframe lichtbak

®

Verlichte peesframes zijn eyecatchers in elke ruimte!
De led verlichting in combinatie met een Backlit doek zorgt voor een haarscherpe, egaal verlichte print. Maak hiermee van een afbeelding het stralende middelpunt in winkels, in showrooms en op beurzen.

montage.jpg

Handleiding

specs.jpg

Specificaties

download.jpg

Foto's

40 mm diep

Het frame is slechts 40 mm diep, heeft een elegante uitstraling en is geschikt voor veel oplossingen. Het doek met pees druk je eenvoudig in het frame. Het wisselen van doeken wordt kinderspel.

 

Onze eigen led modules zijn zo gemonteerd dat de uitingen altijd perfect egaal worden uitgelicht. Dit zorgt voor een krachtige en opvallende uitstraling van de print. Bijkomend voordeel is dat led verlichting een lange levensduur heeft en energiezuinig is.

Veel mogelijkheden

Het verlicht peesframe kan eenvoudig aan de wand worden gemonteerd. Dit kan bijvoorbeeld ter grootte van een schilderij of een volledige wand. De dunne lichtbak wordt op maat gemaakt waardoor alles mogelijk is.

De 4Tex monteren

De witte Dibond achterwand is aan de achterzijde van het frame fraai gekit. Er ontstaat een bijzonder stevig en lichtgewicht frame. Omdat de achterwand naadloos aansluit, kan de lichtbak ook opgehangen worden aan dunne kabeltjes. Hoe je de peesframe lichtbak eenvoudig monteert, lees je in onze montagehandleiding.

Alle voordelen van 4Tex peesframe binnen lichtbak

● Slechts 40 mm diep

● Perfect egale uitlichting

● Duurzame led verlichting

● In alle RAL-kleuren beschikbaar (meerprijs)

● Op maat te maken

● Tijdloos design door vlakke rechte profielen

● Met snoer & stekker

Downloads

Informatieblad

Handleiding

Specificaties

Foto's

bottom of page