top of page

X-Tens Infinity
lichtlijn

®

Naast de mooie X-Tens® producten is er nu ook de Infinity lichtlijn te verkrijgen. Met de X-tens® Infinity borduurt Smart-Sign verder op het innovatieve karakter van de

X-tens®. Deze lichtlijn is specifiek ontworpen om op flexibele en eenvoudige wijze de vormgeving van een pand onder de aandacht te brengen. 

montage.jpg

Handleiding

specs.jpg

Specificaties

download.jpg

Foto's

youtube.jpg

Montagefilm

Oneindig naadloos koppelbaar

De lichtlijn van hoogwaardig aluminium is onbeperkt naadloos koppelbaar. Met lengtes van 5 meter is het snel meters maken. Het lichtdoorlatend doek met pees is met het X-Tens® principe eenvoudig, mooi en strak op te spannen, door het gepatenteerde inwendige scharnierprofiel. Je begrijpt het al; de mogelijkheden zijn eindeloos.

Perfect egaal uitgelicht

De verlichting is bij de X-Tens® Infinity uniek en oneindig. De lichtlijn is voorzien van losse led modules met 170 graden optiek. Met een afmeting van 80x39mm wordt het doek perfect egaal uitgelicht! De overgang tussen de 5 meter delen is niet zichtbaar. In combinatie met een naadloos doek ontstaat een uniek lichtobject.

De innovatieve lichtlijn met doek 

De X-Tens® Infinity is bovendien ook nog energiezuinig met slechts 3,6 watt per meter. De aluminium behuizing zorgt voor een optimale koeling van de led verlichting, wat de levensduur ten goede komt. De X-Tens Infinity wordt op iedere breedtemaat geleverd, met naadloze bochten en hoeken.

 

Bij de montage van deze lichtlijn met doek is het belangrijk ruimte te reserveren voor de stelschroeven. De X-Tens® Infinity is vrij licht en daardoor eenvoudig te monteren. Bekijk alle instructies in de montagehandleiding.

Alle voordelen van X-Tens® Infinity

● Oneindig koppelbaar systeem
● Zeer minimalistisch profiel
● Licht in gewicht
● Kan zowel binnen als buiten geplaatst worden
● Doeken wisselen wordt kinderspel
● Het doek blijft langdurig mooi gespannen
● Energiezuinig
● Stormvast en stevig systeem
● De aandacht gaat volledig naar het doek

Downloads

Informatieblad

Handleiding

Specificaties

Foto's

Meer info

www.x-tens.nl
 

bottom of page