top of page

Reclamezuilen

Verlichte zuilen

PROTON ZUIL

De Proton valt op door het ovaal-vormige profiel. De zuil wordt met behulp van led’s perfect uitgelicht en is stormvast.

STRATOS 160 ZUIL

De verlichte Stratos reclamezuil heeft een zeer tijdloos ontwerp. Door het gebruik van een strak, recht profiel kan deze praktisch overal worden geplaatst.

X-TENS 160 ZUIL

Ontdek een nieuw soort reclamezuil voor doeken, de X-Tens 160 reclamezuil. Het veelzijdig profiel kan op verscheidene manieren toegepast worden.

Onverlichte zuilen

COSMOS 40 ZUIL

De Cosmos 40 is slechts 41mm diep. De binnen- en buitenzuil zijn geschikt voor de kleinere afmetingen of te gebruiken als bewegwijzeringsbord.

COSMOS 100 ZUIL

De onverlichte Cosmos reclamezuil is strak en compact vormgegeven en hierdoor ideaal voor kleine en middelgrote signs.

COSMOS CUBE ZUIL

De Cosmos Cube zuil is de grotere broer waar de diepte naar ontwerp bepaald kan worden. Deze reclamezuil is ideaal voor de grotere zuilen. 

LUNA ZUIL

De onverlichte Luna reclamezuil wordt gekenmerkt door de half ronde profielen. De zuil is ideaal voor kleine en middelgrote signs.

PROCYON ZUIL

De Procyon reclamezuil onderscheidt zich door haar ovaalvormige beplating. Het frame is bijna niet te zien en daardoor valt een reclame-boodschap extra op!

NOVA ZUIL

De Nova reclamezuil is de eerste zuil die 100% recyclebaar is. Tijdens de productie wordt er geen afval geproduceerd. Dat maakt deze zuil extra duurzaam.

bottom of page