top of page

X-Tens 160
reclamezuil

®

De X-Tens® ontketent een revolutie op het gebied van reclamedoeken. De X-Tens® ziet er namelijk niet alleen zeer fraai uit, door het gepatenteerde frame gaat alle aandacht naar de visual zelf. Zeilringen, veren, rubbers of elastiek; het X-tens® frame maakt dit gebruik overbodig.

montage.jpg

Handleiding

specs.jpg

Specificaties

download.jpg

Foto's

youtube.jpg

Montagefilm

Reclamedoek in een fraai frame

Er zijn in deze reclamezuil geen zeilringen meer nodig om een doek strak op te spannen. Het frame zelf zorgt ervoor dat het doek gelijkmatig gespannen wordt. Het enige dat je nodig hebt is een inbussleutel van 3 millimeter en een reclamedoek met pees. En omdat het doek in het frame van de reclamezuil wordt gespannen, kent het frame een zichtmaat van slechts 10mm.

Reclame op spandoeken 2.0

Het X-Tens® frame heeft een gepatenteerd inwendig kantelprofiel om ieder reclamedoek strak te kunnen spannen. Om de 600 millimeter zit een stelschroef waarmee je een doek eenvoudig spant. Na het opspannen zit de pees opgesloten. Dit maakt de lichtbak met doek stormvast en onderhoudsvrij. Het systeem kan jarenlang intensief gebruik aan, ook met frequente doekwissels.

Spandoeken voor zowel buiten als binnen

De X-tens® 160 is er in verlichte en onverlichte uitvoering. Het systeem is wind- en stormvast en kan zowel buiten als binnen geplaatst worden. Aan beide zijden kan er een doek opgespannen worden. Kies je voor de verlichte uitvoering, dan kun je de X-tens® 160 met behulp van muursteunen ook veranderen in een dubbelzijdige doeklichtbak.

 

Wil je weten hoe je de zuil het beste kunt monteren? Bekijk dan ook de montagehandleiding voor de volledige installatie-instructies.

Alle voordelen van de X-Tens® 160

● Verlicht of onverlicht leverbaar
● Maximaal doekoppervlakte
● Geschikt voor grote doekoppervlakken
● PVC doek voor binnen- en buitengebruik
● Snelle doekwisseling
● Het doek blijft langdurig mooi gespannen
● De reclamezuil is licht in gewicht
● Stormvast en stevig systeem
● Eenvoudige montage

Downloads

Informatieblad

Handleiding

Specificaties

Foto's

Meer info

bottom of page