top of page

Pulsar
lichtkoof

Wil je de reclamedoeken of -borden van jouw klanten in de spotlight zetten zodat deze ook in het donker goed te zien zijn? Dan is een lichtkoof onmisbaar. Met behulp van de Pulsar koofverlichting kun je tot wel 6 meter hoge doeken of borden uitlichten. Het gebruik van lichtkoven biedt een
mooie, budgetvriendelijke en makkelijke manier om reclame van extra focus te voorzien.

montage.jpg

Handleiding

specs.jpg

Specificaties

download.jpg

Foto's

youtube.jpg

Montagefilm

Reclame eenvoudig verlichten

De Pulsar lichtkoof heeft, dankzij de speciaal ontwikkelde LED-verlichting, een zeer krachtig geconcentreerde lichtbundel. De LED’s branden tot wel 40.000 uur en zijn - afhankelijk van de bordhoogte - in drie lichtsterktes leverbaar: medium, high en ultra power. Weet je niet zeker welke je het beste kunt kiezen? Geef ons gerust een belletje. We adviseren je graag over de beste keuze. 

Energiezuinige LED's

Alle koven zijn voorzien van LED-verlichting. Dit zorgt er voor dat jouw klanten besparen op hun energierekening én een zeer duurzaam product in huis halen. 

De Pulsar lichtkoof monteren

Het Pulsar profiel is solide en tegelijkertijd heel licht. Hierdoor heb je slechts de helft van het aantal beugels nodig ten opzichte van andere lichtkoven. De Pulsar is bovendien voorzien van slimme draaibeugels. De slimme draaibeugels zorgen voor een snelle en eenvoudige montage. Deze zijn ook makkelijk in te stellen zodat ieder gewenste reclame-uiting uitgelicht kan worden. 

Bekijk de complete montagehandleiding voor meer informatie.

Alle voordelen van Pulsar lichtkoof

● Krachtige lichtbundel
● Uit te lichten tot 6 meter hoogte.
● Duurzame LED-verlichting
● Geen onderhoud
● Snelle en eenvoudige montage
● Zeer lange levensduur
● Sterk profiel met minimale afmeting
● Lage energiekosten

Downloads

Informatieblad

Handleiding

Specificaties

Foto's

bottom of page