top of page
Proton zuil
Proton zuil
Proton zuil
Proton zuil
Proton

Proton LED
reclamezuil

De Proton verlichte reclamezuil wordt gekenmerkt door het ovaalvormige profiel. Acrylaat platen worden hierdoor bolvormig in de zuil gespannen en dat maakt deze zuil uniek in zijn soort. Ook bij de Proton kun je ervan uitgaan dat de reclameboodschap van jouw klanten perfect egaal worden uitgelicht.

Reclamezuil voor buiten?

De hoogte in met deze reclamezuil

De Proton reclamezuil monteren

Alle voordelen van Proton op een rij

Downloads

Meer info

De zuil is stormvast en dat maakt deze zeer geschikt om buiten geplaatst te worden. Aan de onderzijde wordt de zuil namelijk voorzien van een zwarte 80 millimeter spatbalk. Hierdoor wordt de beplating minder vervuild door opspattend zand en water. Overigens kun je met de Proton reclamezuil alle kanten op. Plaats de zuil binnen, aan de muur als enkel- of dubbelzijdig verlichte zuil; de opties zijn einde-loos.

Het Proton profiel is zo ontwikkeld dat ook bij grotere zuilen de platen er niet uit kunnen waaien. De zuilen worden namelijk voorzien van een hangrand om een bajonetsluiting mogelijk te maken. Ter ondersteuning van de platen is de zuil standaard boven en onder uitgevoerd met een afdekkap met rand. Wil jij een van jouw klanten dus een optie bieden voor een grote verlichte reclamezuil? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Plaats je deze zuil buiten? Dan doe je er goed aan om de staanders, met grondankers, vast te zetten met behulp van betonmortel. Afhankelijk van de grootte van de zuil en de plaatselijke grondgesteldheid kan er meer of minder beton nodig zijn. Bekijk ook onze montagehandleiding voor meer informatie over het plaatsen van de Proton zuil.

● Egale uitlichting

● Stormvast

● Inwendig verstevigde forex bodemkap

● Aansluitdoos aan buitenzijde zuil op spatrand

● Als Solar zuil met zonnepaneel en accu

● Energiezuinige en waterdichte LED’s

● Schemerschakelaar & gelaste voetplaten optioneel

● Geanodiseerd aluminium profiel en deksel

● Zwart gepoedercoat aluminium frame

● Uniek ovaal design

Informatieblad

Handleiding

Specificaties

Foto's

bottom of page