top of page

Stratos 160
reclamezuil

De Stratos 160 zuil is een compleet gladde, rechte zuil en is leverbaar in enkel- of dubbelzijdige uitvoering. De zuil wordt standaard geleverd in geanodiseerd aluminium, maar is ook leverbaar in iedere denkbare Ral-kleur. Met deze optie kun je goed inspelen op de huisstijl van
jouw klanten.

montage.jpg

Handleiding

specs.jpg

Specificaties

download.jpg

Foto's

Reclamezuil voor buiten?

Zoals je van Smart-Sign gewend bent, wordt ook de Stratos zuil perfect egaal uitgelicht met behulp van LED-verlichting. De LED’s zijn waterdicht en energiezuinig. Hierdoor gaan de zuilen jarenlang mee. 

Voor meerdere toepassingen mogelijk

Met de Stratos zuil kan je alle kanten op. Het profiel is zo stevig dat de zuil stormvast is tot en met windkracht 12. Wil je de zuil overigens binnen plaatsen, kan dat natuurlijk ook! In dat geval leveren we de zuil met een binnen voetplaat.

De Stratos reclamezuil monteren

Plaats je deze zuil buiten? Dan doe je er goed aan om de staanders, met grondankers, vast te zetten met behulp van betonmortel. Afhankelijk van de grootte van de zuil en de plaatselijke grondgesteldheid kan er meer of minder beton nodig zijn. Bekijk ook onze montagehandleiding voor meer informatie over het plaatsen van de Stratos zuil.

Alle voordelen van op een rij

● Strakke uitstraling door recht profiel

● Stormvast tot en met windkracht 12

● Multifunctioneel inzetbaar

● Energiezuinige en waterdichte LED’s

● Schemerschakelaar optioneel

● Geanodiseerd aluminium profiel 

● Tijdloos, strak design

Downloads

Informatieblad

Handleiding

Specificaties

Foto's

bottom of page