top of page

Cosmos 40
wandbord / reclamezuil

De Cosmos 40 is strak en compact vormgegeven met een profiel van slechts 41mm diep. De Cosmos 40 wandbord is ideaal voor het monteren van doosletters. De binnen- en buitenzuil zijn geschikt voor de kleinere afmetingen of te gebruiken als bewegwijzeringsbord.

montage.jpg

Handleiding

zuil

montage.jpg

Handleiding

wandbord

montage.jpg

Handleiding

wandbord verend

specs.jpg

Specificaties

Strak vormgegeven 

De Cosmos 40 is een strak en compact vormgegeven binnen- en buitenzuil, maar ook een slim wandbord waar eenvoudig doosletters op gemonteerd kan worden. Deze dunnere variant is slechts 41mm dik. De Cosmos 40 wordt inclusief witte aluminium composiet platen (ACM) geleverd. Deze platen sluiten naadloos aan op het geanodiseerd aluminium profiel. Hierdoor ontstaat een mooie zuil of wandbord met een zeer hoge afwerkingsgraad. De Cosmos 40 kan ook met zwart geanodi-seerde profielen en zwarte ACM platen geleverd worden.

Wandbord voor doosletters

Met het Cosmos 40 wandbord is het snel en eenvoudig doosletters monteren op de gevel. Deze kunnen in uw werkplaats compleet met bekabeling gemonteerd, aangesloten en getest worden. Aan de achterzijde is voldoende ruimte voor de elektra. Hierdoor wordt de montage van doosletters eenvoudig en fraai met minimale bevestigingspunten aan de gevel.

Designzuil voor binnen en buiten

De zuil wordt standaard geleverd met een verlengde poten constructie inclusief grondankers. De buitenzuil is stormvast tot en met windkracht 12. Het kan ook uitgevoerd worden met voetplaten voor binnen. De zuil is uitermate geschikt voor de kleinere afmetingen en ook te gebruiken als bewegwijzeringsbord. Voor grotere afmetingen bekijk de Cosmos 100 zuil.

 

Zoek je een rechte verlichte zuil in plaats van een onverlichte zuil? Bekijk dan eens de Stratos zuil of X-tens 160 zuil.

De Cosmos 40 monteren

Wil je weten hoe je het wandbord of de zuil het beste kunt monteren? Bekijk dan ook onze montagehandleiding wandbord, montagehandleiding wandbord (bij oppervlakte van max. 3 m2) en montagehandleiding zuil.

Alle voordelen op een rij

● Zeer licht in gewicht

● Wandbord is ideaal voor monteren van doosletters

● Sterk profiel, minimale afmeting

● Buitenzuil is stormvast tot en met windkracht 12

● Snelle en eenvoudige montage

● Multifunctioneel inzetbaar

● Standaard geanodiseerd aluminium profiel met witte ACM platen

● Lange levensduur

Downloads

Informatieblad

Handleiding

wandbord

Handleiding

wandbord verend

Handleiding

zuil

Specificaties

bottom of page