Cosmos 40
Cosmos 40

Cosmos 40
wandbord / reclamezuil

De Cosmos 40 is strak en compact vormgegeven met een profiel van slechts 40mm diep. De Cosmos 40 wandbord is ideaal voor het monteren van doosletters. De binnen- en buitenzuil zijn geschikt voor de kleinere afmetingen of te gebruiken als bewegwijzeringsbord.

Strak vormgegeven 

De Cosmos 40 is een strak en compact vormgegeven wandbord, binnen- en buitenzuil met een profiel van slechts 40mm diep. De Cosmos 40 is ideaal als wandbord maar ook zeer geschikt als zuil. De Cosmos 40 wordt inclusief witte aluminium composiet platen (ACM) geleverd. Deze platen sluiten naadloos aan op het geanodiseerd aluminium profiel. Hierdoor ontstaat een mooi wandbord of zuil met een zeer hoge afwerkingsgraad.

Wandbord voor doosletters

Met het wandbord is het snel en eenvoudig doosletters monteren op de gevel. Je bevestigt de doosletters van tevoren op het bord, zodat je op locatie alleen het bord hoeft te plaatsen. Dit scheelt veel werk en tijd bij de montage op locatie.

Designzuil voor binnen en buiten

De zuil wordt standaard geleverd met een verlengde poten constructie inclusief grondankers. De buitenzuil is stormvast tot en met windkracht 12. Het kan ook uitgevoerd worden met voetplaten voor binnen. De zuil is ideaal voor de kleinere afmetingen en ook te gebruiken als bewegwijzeringsbord.

De Cosmos 40 monteren

Wil je weten hoe je het wandbord of de zuil het beste kunt monteren? Bekijk dan ook onze montagehandleiding.

Alle voordelen op een rij

● Zeer licht in gewicht

● Wandbord is ideaal voor monteren van doosletters

● Sterk profiel, minimale afmeting

● Buitenzuil is stormvast tot en met windkracht 12

● Snelle en eenvoudige montage

● Multifunctioneel inzetbaar

● Standaard geanodiseerd aluminium profiel met witte ACM platen

● Lange levensduur

Downloads

1/1

Informatieblad

Handleiding

Specificaties

Foto's