top of page

Astro
lichtbak

Onze ronde lichtbak biedt een perfect hulpmiddel om de aandacht van voorbijgangers te trekken. Door de ronde vorm valt deze lichtbak extra op. Of het nu gaat om een restaurant, bar, bioscoop of winkel: met de Astro springt een logo of reclame-uiting zeker in het oog!

montage.jpg

Handleiding

specs.jpg

Specificaties

download.jpg

Foto's

Ronde lichtbak voor aan de gevel

De Astro kan als enkelzijdige lichtbak vlak aan de gevel bevestigd worden. De diepte van het frame is 80 millimeter. Wil je het logo van jouw klant extra op laten vallen? Kies dan voor een dubbelzijdig verlichte ronde lichtbak. Deze bevestig je met behulp van een muursteun haaks aan de muur. De dubbelzijdig verlichte lichtbak heeft een frame met een 140 millimeter diep profiel.

Energiezuinige LED's

De energiezuinige LED modules zijn rondom het frame geplaatst. Bij Smart-Sign ben je er daarom zeker van dat de belettering perfect egaal uitgelicht wordt. Ook mag je ervan uitgaan dat de LED’s tot wel 40.000 uur branden.

Lichtbak op maat 

Deze moderne ronde lichtbakken worden gemaakt van standaard zilverkleurig (Ral 9007) aluminium en opaal acrylaat platen. Ze zijn zowel aantrekkelijk als duurzaam én zeer geschikt om aan de buitengevel te monteren. Hoewel deze lichtbak dus heel wat weersomstandigheden aankan, kun je de Astro natuurlijk ook voor binnen gebruiken. Naast de standaard afmetingen die gebruikt worden kunnen we de Astro ronde lichtbak ook op maat maken. 

De Astro ronde lichtbak monteren

De montage van de Astro is niet ingewikkeld. Bekijk de montagehandleiding voor tips en tricks. Goed om te weten voor de dubbelzijdig verlichte variant: de voetplaat is voorzien van een gat voor de stroomkabel.

Alle voordelen van de Astro

● Perfect egale uitlichting

● Energiezuinige LED-verlichting

● Dé oplossing voor ronde uitingen

● In SignTrim RAL-kleuren beschikbaar (meerprijs)

● Op maat te maken

● Schemerschakelaar als extra optie

Downloads

Informatieblad

Handleiding

Foto's

bottom of page