top of page

Blisy
doekframe

De boodschap van jouw klanten wordt zichtbaarder en mooier dan ooit met het ingenieuze Blisy doekframe. Omdat het frame zo goed als onzichtbaar is, wordt alle aandacht volledig gericht op de reclameboodschap.

 

En dat is nog niet alles: Blisy is makkelijk te monteren, weegt bijna niets en is een van de voordeligste systemen op de markt.

montage.jpg

Handleiding

specs.jpg

Specificaties

download.jpg

Foto's

youtube.jpg

Montagefilm

Zeg vaarwel tegen spandoekframes met steigerbuizen

Het blisy doekframe voorkomt onnodige afleiding van de reclameboodschap. Het frame verbergt zich achter het doek, hierdoor zweeft de reclameboodschap op slechts 4 centimeter van de gevel. De Blisy biedt hiermee een visueel aantrekkelijk alternatief voor het spandoek systeem met steigerbuizen. Bovendien blijft een reclamedoek in combinatie met Blisy veel langer strak gespannen.

Reclamedoek opspannen wordt kinderspel

Doordat Smart-Sign gebruik maakt van gepatenteerde spanveren, wordt opspannen van een reclamedoek kinderspel. De RVS spanveren klik je eenvoudig in het Blisy frame op de gewenste positie. Ze blijven keurig op hun plaats zitten. Hoekverbinders en beugels zijn niet langer nodig. Ook jouw klanten kunnen met dit systeem dus eenvoudig spandoeken wisselen.

Dit spandoekframe gaat jaren mee

Het Blisy frame bestaat uit slechts 2 onderdelen: het geanodiseerd aluminium profiel en de RVS spanveren. Het doekframe is onderhoudsvrij en niet onderhevig aan verwering. Dit in tegenstelling tot de rubbers of elastieken die bij steigerbuizen frames worden gebruikt. Met Blisy hang je een weer- en windbestendig frame aan de gevel waarbij het zeildoek jarenlang perfect opgespannen blijft.

 

Voor de montage van het blisy frame is niet veel nodig. Het frame wordt zonder boorgaten geleverd. Zorg dat je - afhankelijk van het type ondergrond - voldoende gaten in het profiel boort. Vervolgens kun je het profiel per zijde monteren op de muur. Bekijk de montagehandleiding om te zien hoe je dit het beste aanpakt. We leggen ook uit in welke volgorde je de spanveren vastklikt.

Alle voordelen van Blisy op een rij

● Ieder doek wordt strak uitgelijnd
● De blisy kan zeer grote doekoppervlakken opspannen
● Het doek blijft langdurig mooi gespannen
● Roestvorming is uitgesloten
● Er treedt amper slijtage op
● Blisy is bestand tegen extreme temperaturen
● Het systeem is windbestendig
● Montage is eenvoudig
● Doeken wisselen wordt kinderspel
● De aandacht gaat volledig naar het doek

Downloads

Informatieblad

Handleiding

Specificaties

Foto's

Meer info

bottom of page