top of page

Blisy Edge
doeklichtbak

De Blisy Edge doeklichtbak biedt nieuwe mogelijkheden voor grote buitenlichtbakken. Het slimme ontwerp creëert een unieke visuele verschijning waarbij alle ogen enkel nog gericht zijn op het reclamedoek. Ook in het donker zal de reclameboodschap van jouw klanten perfect te zien zijn. Klanten die op zoek zijn naar een eenvoudig verwisselbaar systeem voor digitale prints kunnen hun hart met de Blisy Edge ophalen.

montage.jpg

Handleiding

specs.jpg

Specificaties

download.jpg

Foto's

Lichtbak met doek trekt de aandacht

De lichtbak is slechts 150 millimeter diep. Omdat het doek 100 millimeter over de rand gespannen wordt, is het frame van de lichtbak volledig onzichtbaar. De zoom met ringen wordt subtiel uit het zicht aangespannen. De reclameboodschap van jouw klanten verdienen een onverdeelde aandacht en krijgen die nu ook! Afwerkprofielen zijn eigenlijk - door de manier van opspannen - overbodig. Mochten deze toch gewenst zijn, kan de doeklichtbak met afdekprofielen geleverd worden.

Doeken makkelijk te vervangen

De Blisy Edge levert bij de montage een enorme tijdswinst op. Doordat Smart-Sign gebruik maakt van gepatenteerde spanveren, wordt opspannen van het doek kinderspel. De RVS spanveren klik je eenvoudig in het Blisy Edge profiel op de gewenste positie. 

De doeklichtbak monteren

Deze doeklichtbak weegt minder dan de traditionele lichtbak met acrylaat platen. Dit zorgt voor een snellere montage. De gepatenteerde RVS veren blijven bovendien op hun plaats zitten tijdens het wisselen van een doek. Dit maakt de tijdwinst ongekend. Weten hoe je de Blisy Edge monteert? Lees dan ook onze montagehandleiding.

Alle voordelen van Blisy Edge 

● De lichtbak is slechts 150 millimeter diep

● Beschikbaar als ronde lichtbak

● Doeken zijn snel en makkelijk te vervangen
● Kan zowel binnen als buiten geplaatst worden
● Het doek blijft langdurig mooi gespannen
● Stormvast en stevig systeem
● De aandacht gaat volledig naar het doek

Downloads

Informatieblad

Handleiding

Specificaties

Foto's

Meer info

bottom of page