top of page

Paal Banner

Jouw klanten lokken meer bezoekers naar hun zaak met een vlaggenmast banner. Zeker als ze een groot parkeerterrein of oprit hebben, is het gebruik van baniermasten een aanrader. Je kunt namelijk vrij eenvoudig meerdere masten plaatsen op het eigen terrein van jouw klanten.

montage.jpg

Handleiding

download.jpg

Foto's

Vlaggenmast met banierhouder

Technisch gezien is dit product geen vlaggenmast omdat de banierhouder geïntegreerd is in een paal. Wij noemen dit product daarom ook wel een paal banner. Het voordeel van dit systeem is dat de banier altijd in de gewenste stand blijft staan. De leesbaarheid van de reclameboodschap is namelijk niet onderhevig aan een bepaalde windrichting. Bij gewone vlaggenmasten wordt er bij bepaalde windrichtingen wel ingeboet op de leesbaarheid.

De paal banner monteren

De paal is verkrijgbaar in geanodiseerd, zwart geanodiseerd of in een Ral-kleur. De baniermast wordt geleverd voor een standaard formaat doek van 2500 bij 600 millimeter. Het is mogelijk om zowel een enkele als dubbele banier te laten integreren in de paal. De paal zelf is 6 meter hoog. Bekijk de volledige montagehandleiding om te zien hoe je deze paal op een correcte wijze met betonmortel in de grond verankert.

Alle voordelen op een rij

● Boodschap altijd goed leesbaar

● Banner niet onderhevig aan windrichting

● Goed opgespannen doek

● Verkrijgbaar geanodiseerd, zwart geanodiseerd en in elk gewenste Mono Ral-kleur

 

Downloads

Informatieblad

Handleiding

Foto's

bottom of page