top of page

Stratos 40
lichtbak

Het uiterlijk van de Stratos is tijdloos. De lichtbak is volledig recht en glad. Dit zorgt er voor dat de lichtbak op veel verschillende manieren toegepast kan worden. Met een profiel van slechts 40 mm diep, is deze uitermate geschikt voor Interieur Signing.

montage.jpg

Handleiding

specs.jpg

Specificaties

download.jpg

Foto's

Dunste lichtbak

De Stratos 40 is onze dunste lichtbak van slechts 40 mm diep. Het is licht in gewicht en speciaal ontworpen voor binnengebruik. Maar tot maximaal 2 m2 is het ook geschikt voor buiten.

Energiezuinige LED's

Onze eigen led modules zijn zo gemonteerd in de lichtbak dat de uitingen altijd perfect egaal worden uitgelicht. Bijkomend voordeel is dat led verlichting een lange levensduur heeft en energiezuinig is. 

De Stratos 40 lichtbak monteren

De lichtbak wordt zwevend gemonteerd wat een extra dimensie geeft. Dit zorgt voor een moderne uitstraling. De witte Dibond achterwand is aan de achterzijde van het frame fraai gekit. Er ontstaat een bijzonder stevig en lichtgewicht frame.

Omdat de achterwand naadloos aansluit, kan de lichtbak ook opgehangen worden aan dunne kabeltjes. Hoe je de lichtbak eenvoudig monteert, lees je in onze montagehandleiding.

Alle voordelen van Stratos 40 lichtbak

● Slechts 40 mm diep

● Perfect egale uitlichting

● Duurzame led verlichting

● In alle RAL-kleuren beschikbaar (meerprijs)

● Op maat te maken

● Tijdloos design door vlakke rechte profielen

● Met snoer & stekker t.b.v. binnengebruik

Downloads

Informatieblad

Handleiding

Specificaties

Foto's

bottom of page