top of page

Triaflex
doekframe

Met het Triaflex driehoekprofiel stel je eenvoudig doekframes samen. De Triaflex is Smart-Signs eerste antwoord in de vorm van luxe, strakke doekframes die tegenwicht bieden op de buizenframes. Het aluminium-profiel is licht van gewicht en dat maakt dat het voor veel verschillende toepassingen in te zetten is.

montage.jpg

Handleiding

specs.jpg

Specificaties

download.jpg

Foto's

youtube.jpg

Montagefilm

Reclamedoek strak gespannen in het frame

Het Triaflex doekframe wordt gekenmerkt door een uniek koppelsysteem, waarbij de hoek- en verlengkoppelingen in het profiel weggewerkt zitten. Hierdoor krijgen de spandoeken van jouw klanten met dit systeem een luxe en strakke uitstraling.

Stijfheid van het profiel

Een ander groot voordeel van de Triaflex is de stijfheid van het profiel. Dit zorgt er namelijk voor dat er maar de helft van het aantal beugels nodig is ten opzichte van de ronde 48 millimeter buizenframes. Het Triaflex profiel heeft namelijk maar om de 3 meter een beugel nodig. Dit betekent concreet minder materialen én een kortere montagetijd.

Het gepatenteerde Smart-Fix systeem

De Triaflex wordt standaard geleverd met de gepatenteerde Smart-Fix spanveren. Met dit systeem klik je roestvast stalen spanveren snel en eenvoudig in de groef van het profiel. Het resultaat is een nóg strakkere presentatie van het reclamedoek. Omdat de veren grotendeels onzichtbaar worden geplaatst, loopt het doek bijna tegen het frame. Bijkomend voordeel is dat de RVS spanveren bestendig zijn tegen alle weersinvloeden, dit maakt dat jouw klant een zeer duurzaam product in huis haalt.

Triaflex 40 of 60 monteren

De Triaflex is leverbaar in profielmaat 40 en profielmaat 60. De Triaflex 60 is naast de wanduitvoering ook te leveren als vrijstaand systeem met Triton staanders. De Triaflex 40 is een iets kleinere variant, maar heeft dezelfde eigenschappen als de Triaflex 60. Beiden profielen zijn voor verschillende toepassingen te gebruiken. Bekijk alle specificaties en de instructies om de Triaflex te monteren in onze handleiding.

Alle voordelen van Triaflex op een rij

● Ieder doek wordt strak uitgelijnd

● De Triaflex 60 kan grote doekoppervlakken opspannen

● Het doek blijft langdurig mooi gespannen

● Roestvorming is uitgesloten

● Het driehoeksprofiel is zeer stevig

● Er zijn minder beugels nodig bij de montage

● De montage kan snel uitgevoerd worden

● In te zetten als zuil, doekframe of banner

● Te combineren met de Pulsar lichtkoof

Downloads

Meer info

Informatieblad

Handleiding

Specificaties

Foto's

bottom of page