top of page

X-Tens 40
doekframe

®

X-Tens® is een hoogwaardig doekframe dat snelle doekwissels mogelijk maakt. Met de X-Tens® halen jouw klanten een doekframe van de bovenste plank in huis dat zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Zeilringen, spanveren, elastieken of rubbers om doeken op te spannen
behoren voorgoed tot het verleden. Het doek wordt namelijk opgespannen in het innovatieve X-Tens® frame, het enige dat je nog nodig hebt om een doek te verwisselen is een inbussleutel van 3 millimeter.

montage.jpg

Handleiding

specs.jpg

Specificaties

download.jpg

Foto's

youtube.jpg

Montagefilm

Zeg vaarwel tegen buizenframes voor spandoeken

De X-Tens® is ontstaan uit een doorontwikkeling om reclame op spandoeken beter tot z’n recht te laten komen. De spandoeken in dit frame zien er visueel aantrekke-lijker uit dan de variant met buizenframes. Het frame van 40 bij 10 millimeter is zo ontwikkeld dat een doek aan alle kanten perfect gespannen wordt.

Spandoeken met reclame opspannen wordt kinderspel

Het PVC doek wordt strak gespannen met een gepatenteerd inwendig pees kantelprofiel. Om de 600 millimeter zit een stelschroef waarmee je het doek opspant. Na het opspannen zit de pees geheel opgesloten. Dit maakt het doek stormvast is en ontmoedigt vandalisme. Daarnaast is het X-Tens® frame onderhoudsvrij en geschikt voor jarenlang intensief gebruik.

Het frame voor spandoeken dat alles verandert

Het uitgangspunt van dit unieke doekframe is dat signmakers zelf hun visuals kunnen printen en kunnen afwerken. Smart-Sign levert hiervoor de juiste pees en lijm aan. Hierdoor is het mogelijk om binnen een paar uur een reclame-uiting van ontwerp, naar printer en X-Tens®-frame om te zetten.

 

Het X-Tens® frame wordt kant-en-klaar aangeleverd. Je ontvangt 4 profielen en hoekverbinders die je in korte tijd kunt monteren. Voor volledige instructies verwijzen we je graag naar onze montagehandleiding.

Alle voordelen van het X-Tens® frame

● Zeer minimalistisch profiel
● Reclameboodschap op 4 centimeter van de gevel
● Geschikt voor grote doekoppervlakken
● Kan zowel binnen als buiten geplaatst worden
● Doeken wisselen wordt kinderspel
● Het doek blijft langdurig mooi gespannen
● Het doekframe weegt bijna niets
● Stormvast en stevig systeem
● De aandacht gaat volledig naar het doek

Downloads

Informatieblad

Handleiding

Specificaties

Foto's

Meer info

bottom of page