top of page

X-Tens 80
doeklichtbak

®

Naast het onverlichte X-Tens® 40 doekframe is er nu ook de verlichte variant. Met de X-tens® 80 zet Smart-Sign de revolutie van aantrekkelijke spandoek systemen voort. De doeklichtbak kan zowel aan de muur als vrijstaand gemonteerd worden. Of je nu kiest voor een verlichte of
onverlichte variant: de visual komt optimaal tot zijn recht.

montage.jpg

Handleiding

specs.jpg

Specificaties

download.jpg

Foto's

youtube.jpg

Montagefilm

Een doekframe perfect uitlichten?

Zoals je van Smart-Sign kunt verwachten, wordt ook de X-Tens® 80 perfect uitgelicht. Er is geen verlichting van buitenaf nodig. Het reclamedoek wordt van binnenuit met LEDs verlicht. Het werken met een doeklichtbak geeft nog een voordeel: je kunt eenvoudig de spandoeken verwisselen. De lichtbak kan gewoon aan de muur blijven hangen. Het enige wat je nodig hebt is een inbussleutel van 3 millimeter.

Een doek in een lichtbak spannen

Het X-Tens® frame heeft een gepatenteerd inwendig kantelprofiel om ieder reclamedoek strak te kunnen spannen. Om de 600 millimeter zit een stelschroef waarmee je een doek eenvoudig spant. Na het opspannen zit de pees opgesloten. Dit maakt de lichtbak met doek stormvast en onderhoudsvrij. Het systeem kan jarenlang intensief gebruik aan, ook met frequente doekwissels.

De lichtbak met doek dat alles verandert

Het uitgangspunt van dit unieke verlichte doekframe is dat signmakers zelf hun visuals kunnen printen en kunnen afwerken. Aan het PVC doek kan een PVC pees verlijmd worden. Smart-Sign levert hiervoor de juiste pees en lijm aan. Hierdoor is het mogelijk om binnen een paar uur een reclame-uiting van ontwerp, naar printer en X-Tens® frame om te zetten.

 

Bij de montage van deze lichtbak met doek is het belangrijk ruimte te reserveren voor de stelschroeven. Het verlichte spandoek systeem is vrij licht en daardoor eenvoudig te monteren. Bekijk alle instructies in de montagehandleiding.

Alle voordelen van X-Tens® 80 doeklichtbak

● Verlicht of onverlicht leverbaar
● Zeer minimalistisch profiel
● Geschikt voor grote doekoppervlakken
● Kan zowel binnen als buiten geplaatst worden
● Doeken wisselen wordt kinderspel
● Het doek blijft langdurig mooi gespannen
● De lichtbak weegt bijna niets
● Stormvast en stevig systeem
● De aandacht gaat volledig naar het doek

Downloads

Informatieblad

Handleiding

Specificaties

Foto's

Meer info

bottom of page