top of page

Orion
bewegwijzering

Heeft jouw klant een bewegwijzeringssysteem nodig voor buiten? Onze systemen zijn in verschillende maten en uitvoeringen verkrijgbaar. Zo zit er altijd iets geschikts tussen voor jouw klant.

montage.jpg

Handleiding

specs.jpg

Specificaties

download.jpg

Foto's

Bewegwijzeringssysteem voor buiten

Voor de bewegwijzerings- of tekstborden is er keuze uit drie soorten staanders: Orion, Titan en Triaflex. Alle bewegwijzeringsborden zijn standaard dubbelzijdig uitgevoerd en is ontwikkeld voor plaatsing buiten. Standaard worden de borden geleverd in 50, 100, 150 of 200 millimeter hoogte. Maar neem gerust contact op als jij een andere maat voor ogen hebt. En wil je je bewegwijzering goed uitlichten? Combineer ze dan met de Pulsar lichtkoof.

Orion ronde staanders

Het bewegwijzeringsbord Orion is geschikt om meerdere tekstborden in de ronde, afgedekte staanders te schuiven. Het bord is afgewerkt met een geanodiseerd aluminium profiel, waardoor ze lang meegaan en de teksten goed zichtbaar blijven.

 

Lees voor plaatsing altijd de montage instructie. Zo verzeker je jezelf van een kwalitatieve plaatsing. Houd er bij het drukken van de borden rekening mee dat 27.5 millimeter van elke zijde in de staanders valt en dus niet zichtbaar is.

 

De overige specificaties van de Orion bewegwijzering zijn als volgt:

● De tekstpanelen zijn 19 mm dik

● Er passen meerdere panelen in de staanders

● De staanders zijn 88,6 mm in doorsnee

● De staanders zijn rond en afgedekt met een aluminium deksel 

Alle voordelen op een rij

● Voor buiten toe te passen

● Stijlvol design

● Meerdere tekstpanelen mogelijk

● In RAL gespoten mogelijk tegen meerprijs

● Staanders en panelen in geanodiseerd aluminium

 

Downloads

Informatieblad

Handleiding

Specificaties

Foto's

bottom of page