top of page

Stratos
lichtbak

Klik hier voor de Stratos 40 lichtbak.

 

Het uiterlijk van de Stratos is tijdloos. De lichtbak is volledig recht en glad. Dit zorgt er voor dat de lichtbak op veel verschillende manieren ingezet kan worden. En dát betekent goed nieuws voor de reclame en logo’s van jouw klanten. De Stratos is een echte alleskunner en past bijna overal goed bij.

montage.jpg

Handleiding

specs.jpg

Specificaties

download.jpg

Foto's

Verschillende dieptematen

De Stratos is leverbaar in verschillende dieptematen. De enkelzijdige lichtbak wordt vlak op een muur geplaatst en is leverbaar in een 40, 80 of 120 millimeter diep profiel. De dubbelzijdig verlichte lichtbak wordt met behulp van muursteunen haaks op een muur geplaatst en is beschikbaar in 120 of 160 millimeter diepe profielen. 

Energiezuinige LED's

De LED’s in de lichtbak zijn zo geplaatst dat de uitingen van jouw klant altijd perfect egaal worden uitgelicht. Bijkomend voordeel is dat LED-verlichting tot wel 40.000 uur brandt en energiezuinig is. Dit scheelt dus in kosten voor de energie én voor vervangend materiaal in vergelijking met de ouderwetse TL-buizen.

De Stratos lichtbak monteren

De Stratos kan zowel binnen als buiten gemonteerd worden. Onze lichtbakken zijn doorberekend tot windkracht 12. Hoe je de lichtbak eenvoudig monteert, lees je in onze montagehandleiding.

Alle voordelen van Stratos lichtbak

● Perfect egale uitlichting

● Duurzame LED-verlichting

● In alle RAL-kleuren beschikbaar (meerprijs)

● Op maat te maken

● Schemerschakelaar als extra optie

● Tijdloos design door vlakke rechte profielen

Downloads

Informatieblad

Handleiding

Specificaties

Foto's

bottom of page