top of page

Univers
borden

Met het slimme systeem van Univers bewegwijzeringsborden bieden we jouw klanten veel opties. Het ruime aanbod van mogelijkheden en afmetingen geeft je namelijk maximale flexibiliteit om het ultieme Interieur Signing bord te ontwerpen. De borden zijn bovendien makkelijk te monteren;
aan de wand of aan het plafond, haaks of op de grond.

montage.jpg

Handleiding

specs.jpg

Specificaties

download.jpg

Foto's

Moderne en strakke interieur reclame

De Univers signing borden zijn blank geanodiseerd, zijn slechts 19 millimeter dik en bestaan uit één geheel. Zo blijven ze lang mooi en zijn ze makkelijk in onderhoud. Met de onzichtbaar verlijmde ACM-beplating (Aluminium Composiet Materiaal) van 3 millimeter krijgen de borden bovendien een moderne en strakke uitstraling die past binnen elk interieur.

Interieur signing in vier uitvoeringen

De Univers borden zijn te verkrijgen als (haaks) wandbord, plafondbord en vrijstaand bord voor op de grond. Je kunt er dus letterlijk alle kanten mee op. Het interieur van jouw klanten kan met behulp van de Univers een complete make-over krijgen. Goed om te weten: de borden worden exclusief bevestigingsmateriaal geleverd. Bekijk ook de montagehandleiding voor instructies om de Univers te monteren.

De voordelen van Univers

● Je kunt kiezen uit 4 verschillende uitvoeringen
● De signing borden zijn slechts 19 mm dik
● De verlijmde beplating geven de borden een strak en modern uiterlijk
● De borden zijn zeer licht en daardoor makkelijk te monteren
● De Univers borden zijn onderhoudsvriendelijk

Downloads

Informatieblad

Handleiding

Specificaties

Foto's

bottom of page